Dubai in Ramadan

Ne-am trezit rupte în gură, cu durere de cap îngrozitoare, junghi în spate, diaree și amețeală de voie bună. M-am ridicat din pat și am băgat răcoare, căci clima arată 25 de grade C obositoare, în timp ce indianul a intrat la baie. Dormise în pat cu și peste colegă-mea. Colegă-mea, poloneză prin sânge și internațională prin caracter, care în Polonia prestează cu normă întreagă într-o relație cu oale și ulcele la un polonez cizelat, semeț ca bradul, din familie cu avere, domn director general de hotel, iar prin Dubai, prestează cu jumătate de normă la un indian din Bombai, mijlociu printre cei șapte frați ai lui de-acasă, ceva proiect manager pe la târguri, cu viză Schengen pe pașaport.

M-am pus din nou la somn, ca să-mi revin din mahmureală, dar nu am reușit. Cândva indianul a plecat, iar eu m-am târât până sub duș cu câteva minute înainte de ora 9:30, ca să prindem micul dejun măcar de la ora 10:00, căci la 10:30 se dădea închiderea, iar perspectivele pentru stomac în Rammdan sunt sumbre până și în Dubai.

La micul dejun am dat-o pe reluare, încercând să identific mintal, cauza stării de adâncă mahmureală, oboseală și diaree la care ajunsesem amândouă. Ne-am întors la hotel undeva după ora trei, sau poate era deja patru, dar cine stă să mai numere? Aveam mintea buimacă, de la amețeala ce m-a cuprins când am urcat în taxi, undeva prin JBR, Jumeirah Beach Residence, pentru cei care nu le au cu Dubaiul. Ieșisem din Hilton, asta îmi aminteam cu siguranță pentru că, colega-mea, amețită bine și cu mâna în părul meu, de care mă trăgea cu plăcere, a întrebat indianul la ce hotel suntem. El îi spune că no, mean no, în timp ce ea îmi viola în continuare părul. I-am cam dat pace, cunoscând agresiunea slavelor la băutură și evaluându-mi corect starea destul de precară, cu care abia reușeam să mă țin bine pe tocurile dureroase din picioare. Fuseserăm pe terasa unui pub, cu vedere spre Jumeirach Beach, unde am prestat un somn relativ adânc de vreo oră, în voie și deranjată parțial de muzica îngrozitor de tare.  Am dormit ca și o adevărată Seherezada, în pub-ul pe stil europeano-american, unde se serveau băuturi localo-indiene, gen tiki-packa-tuka-buku (cam așa am reținut eu numele cocktailului ce dădea gata și un elefant). Localul, pe jumătate gol, avea muzica dată la maxim, personal foarte serviabil și clienți europeni, vestici și estice. Ajunsesem acolo ruptă de obosită, flămândă și cu o sete aprigă în gât, așa că am băgat două pahare de suc de mango, 3 creveți și am dat-o pe nani-nani, bucuroasă că mi-am scos sandalele din picioare. Eram deja sănătos altoite, mai ales eu, de la burbonul băut înainte și amestecat în mod incorect cu vinul alb, că practic ne îndrăgostisem de sticla de plastic în care păstram licoare magică și din care mai trăgeam câte o dușcă, pe ascuns, printre aleile luxoase ale Dubai-ului, ca niște veritabili oameni ai străzii cu pretenții. Refuzasem să aruncăm comoara, mai ales eu, ofticate în amorul propriu, la intrarea într-un club de fițe, când ne-au găsit cu sticla in geantă la colega. Nu am putut să o terminăm pe loc, că ne-ar fi lăsat late, și pe noi și pe indian, așa că am luat-o spre un alt local, unde tiki-packa-tuka-buku ne-a pus capac, mai ales colegei, că eu am intrat în somn de recuperare. Posed eu talentul acesta de a adormi oriunde, când sunt obosită, de la o motocicletă, până la un bar cu muzica dată la maxim sau un scaun de birou. Un talent foarte util, căci după ce mă trezesc reiau distracția de unde am lăsat-o, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Începusem seara cu stil, eu îmbrăcată în Seherezada, ținută exersată deja in Kuwait, iar colega în poloneză elegantă, la un Siddharta Lounge by Buddha Bar, unde ne-a invitat o potențială clientă ca să ne impresioneze. A mai chemat și un pakistanez stilat și plin de aere, ceva CEO la ei la o firmă, care face naveta între Dubai, Kuwait, Jeddah și New York, ca să ne povestească despre cum lucrează el cu Vogue USA și New York Post. Și aproape că i-a mers, pentru că noi eram foarte pozitive, mai ales după ce băgasem burbon la bord pe stomacul gol în hotel, licoare magică pe care am și luat-o cu noi în sticlă de apă, că doar trebuie să fie omul pregătit de Ramadan in Dubai, iar apoi am împărțit vinul alb cu ea, dacă nu ne-ar fi comandat șmecherește mâncarea, cât să ne ajungă la fiecare pe-o măsea. Adică e scump sushi peste tot și cu siguranță în Dubai, dar repezeala cu care a comandat pentru patru persoane, mâncare cât pentru doi, ne-a cam băgat la bănuieli despre veridicitatea poveștilor și promisiunilor prezentate. Alcool a fost din plin, pentru că pakistanezul stilat, ca un adevărat musulman ce se ține, și-a comandat sticla proprie de vin roșu, căci albul era prea dulce pentru el. Ca să fie seara completă, ne-au vizitat și două modele, un băiat și o fată frumușei, care au schimbat țigările celor de la masă cu Davidoff, într-un joc din ăsta promoțional prin localurile de lux. După ce am terminat cina, mai repede decât anticipam și nemâncate, la îndemnurile colegei bine motivate ”hai, că aici nici o apă nu ne permitem”, l-am așteptat pe o bancă din apropiere, pe amicul nostru indian, cu gustările din dotare: țigări și burbon. Ne-am afumat bine, și la plămâni și la stomac, într-un cerc vicios de amețeală. Nu știu ce aveau țigările alea în ele, dar eram deja bine afumate când ne-a ridicat indianul de pe bancă.

27 de gânduri despre „Dubai in Ramadan

 1. Lol, in prima faza am crezut ca in loc de Dubai ai scris altceva, care rimează. 😀

  Eu am devenit mahmur numai citind lista băuturilor pe care le-ai amestecat. 🙂
  Sper ca ați putut găsi murături sa va dregeti!

  Apreciază

 2. Vorbesti foarte urat despre colega ta, o faci sa para o curva ordinara care are un tip cu bani acasa si se arde cu indieni prin delegatii (indienii nefiind considerati o optiune prea buna nicaieri in lumea asta).

  Apreciază

 3. „Murăturile au fost oribile, deci la micul dejun am mâncat in ziua aia doar fasole 😅.”

  Uh Oh! 🙂

  Ai calatorit in spatii inchise dupa aceea?

  Apreciază

 4. Eu nu am făcut-o curva și nici nu-mi trece prin cap sa ridic piatra. Așa cum admit despre mine multe chestii (și aici am putea deschide o paranteza foarte larga), povestesc și despre alții, ce fac, ce decizii iau și ma abțin pe cat pot sa nu ii judec. E viața lor, sunt sentimentele lor. Cât despre indian, e chiar un tip de treaba și foarte inteligent, iar ei chiar ii place de el. Indienii au o anumită reputație, ca și romanii de altfel. Ii face asta pe toți la fel🤔?

  Apreciază

 5. Ea are 2 relatii dintre care una stabila si una pe langa, din ce zici. Nu e nevoie sa folosesti dictionarul ca sa reiasa concluzia.

  Daca ii place de indian de ce nu renunta la polonez? Sau ii place de amandoi? Sau de banii unuia si de celalalt? Vezi despre ce e vorba?

  Apreciază

 6. @W – te-ai gândit ca poate concluzia e in capul tău? Poate așa vrea ea sa trăiască, cu doua relații, nu vad care ar fi problema. Ce treaba am eu sa o judec, sa-i fie de bine. Nu ma fut eu cu ea, deși nu cred ca as refuza-o daca s-ar ivi ocazia 🙂

  Apreciază

 7. @w – de unde ai mai scos combinația asta? Ce treaba am eu cu indianul, si ce treaba am eu cu 3some, sau 4some, ori gang bang-urile din hotelele din Dubai? Doar pentru ca mai stau pe acolo, nu trebuie sa particip. Am zis ca e buna colega si ca nu as refuza, dar asta nu însemnă ca trebuie sa ma fut cu jumătate din hotel doar pentru ca e buna colega.

  Apreciază

 8. Indienii astia sunt mari figuranti, odata mi-a spus unul ca e invidios pe mine ca sunt alb. In general daca sunt sub tine sunt milogi , daca sunt la nivelul tau sau nu ai de a face direct cu ei sunt ok dar daca sunt sefi se poarta ca ultimele jigodii, se lauda si vor sa arate ca sunt sefi , iar daca pot sa te si umileasca cu atat mai bine, stiu nu toti dar majoritatea. Din partea mea reject.

  Apreciază

 9. „Vorbesti foarte urat despre colega ta, o faci sa para o curva ordinara care are un tip cu bani acasa si se arde cu indieni prin delegatii (indienii nefiind considerati o optiune prea buna nicaieri in lumea asta).”

  Nop, asta e in raport cu sistemul tau de valori, in bula lor e la fel de obisnuit ca a manca sau respira si nu are nici o conotatie morala.

  E ca si cand ai avea 2 job -uri daca vrei :))

  Si intr-un fel, nu e vina lor, femeile sunt foarte docile si maleabile, se preteaza pe ceea ce le cere societatea de la ele + viciile personale derivata din lipsa de maturitate, a unui sistem de valori, etc.

  In cazuri din astea ,de obicei banii (altora) sunt o mare slabiciune si cum clar nu exista suficienti barbati cu bani care sa le ia de neveste, multe trebuie sa se obisnuiasca cu ideea de a fi amantele unor barbati cu bani.

  Si cum banii nu sunt singura slabiciune iar daca au bani nu neaparat le fut bine sau/si suficient, atunci trebuie sa completeze din alta parte.
  E logic.

  Daca aveau un sistem moral ca cel la care bati tu apropo, erau maritate, cresteau copii, peste cativa ani deja nepotei, etc.

  Apreciază

 10. „Atunci ce impiedica un threesome cu indianul? Doar intreb pentru un amic indian.”

  Pai un motiv serios ar putea fi acela ca n-a fost invitata 🙂

  Colega ar putea sa priveasca chestia asta ca un fel de atentat la jucaria ei – si femeile chiar daca sunt generoase cu numarul de barbati la care se ofera, sunt destul de posesive cand trebuie sa imparta jucaria.

  Ar fi nasol sa propuna ea si sa fie refuzata de colega, pe urma eventual privata ca weirdo – ar strica niste relatii sociale si chiar profesionale.

  Apreciază

 11. Totusi, am o curiozitate, nu e cam ciudat sa dormi in aceeasi camera cu un cuplu care se fute la greu?
  Adica aia in culmea fericirii si tu sa stai asa pe „uscat”?

  Sau profiti de expunerea involuntara la pornografie auditiva si iti oferi singura niste momente de placere? 🙂

  Apreciază

 12. Nu ma mișcă chestiile astea. Data trecută când am fost in Dubai, și eram cazați la H Hotel (burdel de lux, deghizat intr-un hotel), i-am auzit urlând pe vecinii de camera, ce se futeau și se certau toată ziua. Și eu m-am futut de mi-au bătut alții in perete, deci am toleranță maximă la chestiile astea. Cât despre colega și indianul, nu am nici cea mai vagă idee despre ce au făcut sau nu au făcut, pentru că eu dormeam buștean. De la atâta alcool, cred ca se înțelege. De aceea nici măcar nu am insinuat in text ca s-au futut, pentru ca asta nu am de unde sa știu. Ca a dormit el acolo, asta știu, dar poate doar s-au mozolitul adolescentin și atât.

  Apreciază

 13. „De ce e asa de greu sa crezi ca pur și simplu nu ma interesează?”

  Nu exista „pur si simplu” ai procesat deja si probabil nu-l consideri pe tip atat de atragator sau consecintele unei astfel de partide si n-a iesit ca ar fi tocmai ok 🙂

  Asa cum ai procesat deja ideea unei partide cu colega si deja ai luat o decizie in privinta asta, ceea ce lipseste, e doar initiativa. Din partea ei sau a ta 🙂

  Apreciază

 14. Explicatia mura-n gura: la „Nu ma fut eu cu ea, deși nu cred ca as refuza-o daca s-ar ivi ocazia ” normal ca raspunsul e „ocaziile se fac, nu doar se asteapta sa apara”, iar relatia ei cu indianul este o ocazie – poate iese, poate nu. Intr-un threesome nu se fute toata lumea cu toata lumea, poti tu cu ea si indianul cu ea, practic cam ce vrea fiecare. Si daca ea are pe cineva pe langa indian inseamna ca nu e atat de important indianul incat sa fie geloasa.

  Ocaziile in viata ti le mai faci. Nu castigi loto daca nu cumperi niciodata bilet. A nu se intelege ca sunt fan aruncat bani pe bilete de loterie, alea costa bani, o intrebare aruncata in aer „facem un trio?” nu costa nimic.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s