De ce au nevoie femeile, să știe de ce?

Photo by Eric X on Unsplash

Am observat fenomenul în special la femeie, căci ele sunt aprige și dornice ca să afle ”de ce?”, ”pentru ce?” și mai ales ”cum?”, deși sunt și bărbați care au nevoie de răspunsuri, doar că faza lor cu ”de ce-uri” trece mai repede și lasă mai puține urme.
În schimb la noi, nimfele amorului, în deplinătatea facultăților noastre mentale dorim și cerem imperativ să știm de preferință totul și mai ales ceea ce nu există, construind pânze de obsesie în jurul întrebărilor rămase fără de răspuns de către flăcăii noștri zvelți, ce ne-au aburit și apoi părăsit abrupt, fără nici un fel de explicație. Femeile dezvoltă preocuparea chinuitoare de-a afla de ce s-a produs, ce a cauzat și mai ales dacă-i cale de întoarcere, iar când răspunsul se lasă așteptat este momentul pentru manie să-și facă simțită prezența. Această nemiloasă meduză a existenței umane, coptă în cele mai ascunse unghere ale creierului, are obiceiul de-a ne acapara mintea, ritualurile, deciziile, dorințele și alegerile, într-un cuvânt existența.

În mod paradoxal există printre noi frumoase exemplare, atractive, interesante și dorite de sexul opus, cu un real potențial de a întreține relații adevărate, ce se bucură de admiratori și doritori, însă care își duc existența singure, incapabile de-a renunța la meduza obsesiei pentru relațiile fictive. Ca orice dependență uzuală, dependența de suculentele interacțiuni unilaterale este puternică, tentantă și satisfăcătoare, căci oferă drogatului posibilitatea de-a construi cu migală pe ceea ce a fost cândva, o nouă realitate abstractă, care-i dă speranță ani de-a rândul că poate hoitul intubat va reînvia. Doar ca nimeni nu-l dorește viu, nici măcar împricinata, care dacă primește o a doua șansă la relație, prin miracolul neștiut al existenței și într-un moment de slăbiciune al masculului, alege să o rateze, căci realitatea nu va fi niciodată la fel de satisfăcătoare precum fantezia.
În schimb, intubat la oxigenul mental, hoitul aflat în moarte clinică o poate însoți ani la rândul pe nimfă prin peripețiile vieții ei de austeritatea reală, dar abundență imaginativă. Cu cât obsedează mai mult și mai dedicat asupra unei relații imaginare, cu atât ea devine mai reală și vie. Speranța este acel drog sublim ce o ajută să selecteze adevăruri care-i convin, respingând cu tărie orice judecăți născute din logică sau experiențe vizuale. Nimfa trăiește cu impresia că împricinatul se va întoarce la ea, deși îl vede pe stradă plimbându-se agale cu o alta. Îi scrie, insistă și își promite să renunțe la obsesie când el îi va dărui în sfârși închiderea de care ea crede că are nevoie pentru a putea merge mai departe. În mod paradoxal el a închis de mult ușa, când i-a comunicat că nu are timp sau a uitat să-mi mai răspundă la mesaje.

În loc de încheiere, las un mic filmuleț aici, pentru toate nimfele amorului ce s-ar putea să cadă în panta obsesiei, mânate de forța necunoscută a răspunsului ce nu mai vine și în a cărui lipsă, pot cu tărie să abereze în dependență.

4 gânduri despre „De ce au nevoie femeile, să știe de ce?

 1. Barbatii sunt in general logici si le ia putin timp sa se lamureasca „de ce”, de-aia faza lor nu dureaza, pentru ca se prind repede care e raspunsul. Femeile in general nu se prind, in loc sa judece logic incearca sa vada lumea din prisma emotiilor precum un artist vede lumea mai colorat cand dupa ce a bagat ceva marijuana la bord; diferenta e ca artistul se trezeste si revine la realitate, majoritatea femeilor traiesc in bulele lor roz cu parfum de excretii de unicorn si se intreaba „de ce”: de ce stau casele afara, de ce apa e uda, de ce nu cad norii de pe cer, etc.Unele afla raspunsul si trec mai departe, altele raman incremenite in acea faza.

  „În mod paradoxal există printre noi frumoase exemplare, atractive, interesante și dorite de sexul opus, cu un real potențial de a întreține relații adevărate, ce se bucură de admiratori și doritori, însă care își duc existența singure” – vorbesti fix ca Tomi Lahren, care „ea si prietenele ei” sunt fabuloase, dar barbatii au o problema. Ghici ce, tot internetul, inclusiv femeile, i-au spus mai mult sau mai putin direct ca e proasta de bubuie. In caz ca ai ratat subiectul, a fost acum vreo 6-7 saptamani, vezi pe Youtube si cele 2 filme ale ei si zeci de reactii, vezi ce zic femeile ca sunt mai putin partinitoare.

  Da, paradoxal, multe din exemplarele alea frumoase sunt proaste de bubuie, in afara de sex nu le vrea nimeni pentru nimic. Sunt si destui barbati de genul asta, dar nimeni nu ii considera un paradox, ci o normalitate.

  Apreciază

 2. Mie mi se pare că multe frumoase de-astea imature emoțional au tot felul de pretenții de care profită cel la fel de imaturi ca și ele. Și stau și cuceresc la ele ca mai apoi să se plictisească și să treacă mai departe. Și atunci frumosul exemplar se întreabă de ce, că doar a așteptat să se întâmple n lucruri, fix acum spală porcul putina?! Mă refer la femeile care au liste când vine vorba de bărbați.

  Prima condiție pentru o relație, de orice fel, e don’t be a dick – indiferent de sex. Oamenii deschiși și care oferă emoțional au tot felul de relații pentru că oamenii gravitează în jurul lor.

  „În mod paradoxal există printre noi frumoase exemplare, atractive, interesante și dorite de sexul opus, cu un real potențial de a întreține relații adevărate, ce se bucură de admiratori și doritori, însă care își duc existența singure” – aici nu-i nici un paradox, e clar că NU AU POTENȚIAL DE A ÎNTREȚINE RELAȚII SERIOASE. Și restul textului, în care se prezintă obsesia dezvoltată de frumoasele exemplare, subliniază faptul că nu au personalitate și aplecare pentru relații.

  Apreciază

 3. Cat timp vei fi o feminista imbecila spalata pe creier, si care urasti crestinismul, nu te astepta sa mai ai parte de barbati ca lumea. Sunt milioane de proaste ca tine spalate pe creier, care urasc tot ce e bun, femilie, copii, barbati loiali, si iubesc tot ce e rau, avort, lgbtq, socialism, marxism, degenerare si sodomia. Culegi ce semeni!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s